skip to Main Content

Voor onze accommodaties in Schagen, Dirkshorn en Tuitjenhorn zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst (20 uur met mogelijkheid tot fulltime)

Functie
Als Medewerker Technische Dienst ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van (zwembad)installaties en de verzorging van de gebouwen en terreinen. Je zorgt ervoor dat de technische staat van de installaties in topconditie blijft en de kwaliteit van het zwemwater aan de juiste eisen voldoet. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Jij signaleert storingen en verricht eenvoudige reparaties. Dankzij jouw inzet zien de accommodaties er tiptop uit.

Je profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen, ben je in het bezit van een mbo niveau 2/3 diploma, richting Techniek. Daarnaast heb je kennis van technische installaties. Het bezit van een VCA certificaat is een pré. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je bent iemand die aandacht heeft voor details en nauwkeurig voorgeschreven instructies volgt. Je hebt naast twee rechterhanden ook groene vingers en blijft geconcentreerd bij routinematige werkzaamheden. Je hebt grote mate van zelfstandigheid, maar ook samenwerken gaat jou uitstekend af. Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Schagen Actief is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Solliciteren
Heb je zin om je bij ons enthousiaste en flexibele team te voegen? Stuur voor 29 september a.s. je motivatie en CV naar td@schagenactief.nl en misschien word jij wel onze nieuwe collega!
Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan naar 0224-214390 en dan kijken wij wie er het beste contact met je op kan nemen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Door een sollicitatie in te sturen geef je aan de algemene voorwaarden voor sollicitanten te hebben gelezen en hiermee in te stemmen.

Back To Top