skip to Main Content

Voor Zwembad de Wiel in Schagen zijn wij op zoek naar een:

Zweminstructeur (12 uur)

Functie
Als zweminstructeur bij Zwembad de Wiel sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van de zwemlessen volgens de EasySwim methode. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Je geeft les aan jong en oud en zorgt voor goede communicatie met de ouders en/of begeleiders. Daarnaast zorg je voor een opgeruimde en schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over het verbeteren en vernieuwen van de zwemlessen.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal diploma tot zwemonderwijzer. Ervaring in het lesgeven en kennis van de EasySwim methode zijn hierin een pré. Wanneer je het ook leuk vind om jouw kennis over te dragen aan net beginnende zwemonderwijzers en hen steeds een stapje beter weet te maken dan heb je een extra streepje voor. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten.

Ons aanbod
Wij hebben in ieder geval uren beschikbaar op de zaterdagochtend van 07.45 – 11.15 uur. Daarnaast hebben we ook invallers nodig op alle andere momenten waarop we zwemlessen geven. Dit is met name iedere dag van 14.45 – 18.15 uur en geven we gedurende de week op diverse momenten schoolzwemmen waarvoor we je zouden kunnen inzetten. Verder is Schagen Actief gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe, want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur dan je motivatie, CV en een recente foto naar personeelszaken@schagenactief.nl
Voor meer informatie kun je bellen met Susanne de Zwart via telefoonnummer: 0224-214390

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.

Door een sollicitatie in te sturen geef je aan de algemene voorwaarden voor sollicitanten te hebben gelezen en hiermee in te stemmen.

Back To Top